Pokličite : 01 541 50 25
Košarica 0

V košarici nimate nobenega izdelka.

Pravila in zasebnost

PREPROSTO NAROČANJE

Spletna trgovina - www.trgovina-conrad.si / www.ces.si
Vaše naročilo pa lahko vsak dan v letu, 24 ur na dan, oddate v naši spletni trgovini. Hkrati se lahko prijavite na naše spletne novice in prejemali boste najnovejše ponudbe, ki jih ni v katalogu.
Naročilo lahko pošljete tudi neposredno na: info@trgovina-conrad.si
Pogodba je sklenjena, ko prodajalec prejme naročilo, razen če prodajalec kupca, takoj ko je mogoče obvesti, da določenega blaga ni na razpolago ali ga, takoj ko je mogoče, obvesti, da ne sprejema naročila (obstoječi dolgovi, mladoletnost, ...). Kupec lahko prekliče naročilo na način iz prvega stavka tega člena.PLAČILO

Po povzetju ali po predračunu

Kupnino preprosto poravnate ob dobavi izdelkov ali po predračunu. Pri prevzemu odkupne pošiljke in plačilu kupnine Vam pošta zaračuna še poštno provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku, pri plačilu po predračunu dodatnih stroškov ni, predračun pošljemo na vaš elektronski naslov.DOBAVA in CENE

Prodajalec dobavi naročeno blago v celoti ali v delnih dobavah. Rok za dobavo znaša do 14 dni delovnih dni od prejema naročila, oziroma največ 3 mesece. Prodajalec blago dobavi, če je na razpolago. Če prodajalec v roku 3 mesecev blaga ne more dobaviti, je pogodba razvezana. Prodajalec ne odgovarja, če blaga ni mogel dobaviti. Prodajalec kupca, takoj ko je mogoče, obvesti o dobavi blaga, za katero ne velja 15 dnevni rok, kot tudi o tem, da je pogodba razvezana. Strošek pošiljanja blaga je po ceniku, ne glede na število dobav iz enega naročila, kar ne velja, če je bilo blago vrnjeno in ponovno poslano zaradi razlogov na strani kupca. Prodajalec pošiljki priloži račun in druge dokumente (garancijski list, navodilo za uporabo, ...), če je s predpisom tako določeno, razen če je kupec listine že prejel. Dejanja ob dobavi, prevzemu blaga lahko za kupca opravi kdorkoli, ki živi na označenem naslovu.

Cene v trgovini v BTC Ljubljana se lahko razlikujejo od cen v tej spletni trgovini.OSEBNI PREVZEM

V kolikor naročene izdelke prevzamete osebno v trgovini Conrad v BTC, se izognete stroškom pošiljanja.

Naročene izdelke, ki so na zalogi v naši trgovini v Ljubljani lahko doba - ali jih osebno prevzamete - še isti dan.ODGOVORNOST PRODAJALCA

Prodajalec odgovarja za napake izdelka in za obveznosti iz garancije v skladu z zakonom. Garancijski pogoji so razvidni iz garancijskega lista, ki ga kupec prejme ob dobavi blaga. Garancija velja eno leto, šteto od izročitve blaga ter skupaj s priloženim računom o nakupu izdelka. Servis na podlagi uveljavljanja garancije opravlja prodajalec sam. Prodajalec ni dolžan računati s posebnimi potrebami kupca glede uporabe blaga in ne odgovarja za nastalo škodo, zaradi nemožnosti uporabe blaga. Prodajalec v svojih evidencah hrani podatke o posameznem nakupu vsakega kupca. Kupec lahko do svojih podatkov dostopa na podlagi pisne zahteve.PRAVICE KUPCA

Kupec lahko v 14 dneh od dneva, ko je prejel blago, sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Ta rok je izjemoma daljši, če kupec ob dostavi blaga še ni prejel podatkov, za katere ZVPot (Zakon o varstvu potrošnikov Ur. L št 14/2003, čl. 43b – 43č) določa, da morajo biti kupcu obvezno izročeni na trajnem nosilcu - kupec lahko v tem primeru odstopi od pogodbe v 14 dneh od prejema obveznih podatkov, vendar najkasneje v treh mesecih od prejema blaga. Sporočilo je pravočasno, če je poštna pošiljka oddana v roku. Kupec vrne blago, nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 30 dneh po obvestilu o odstopu, razen če kupec ni kriv, da je blago uničeno, pokvarjeno ali izgubljeno. Prodajalec najkasneje v 30 dneh po prejemu obvestila o odstopu vrne že opravljena plačila, v nasprotnem primeru dolguje posebno kazen - desetino prejetih plačil za vsakih 30 dni zamude. Strošek pošiljanja nosi kupec. Če je kupec neupravičeno vrnil blago, prodajalec poskrbi za hrambo blaga, kupec pa povrne nastale stroške. Kupec vrne blago v originalni embalaži skupaj s priloženo dokumentacijo- Izjave, pripombe ali ugovore, ki se tičejo oglaševanja ali pogodbe, sporoči kupec na naslov Vezave d.o.o. – trgovina Conrad, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana ali na telefon 01 541 50 25OPIS TEHNIČNIH KORAKOV, KI VODIJO DO SKLENITVE POGODBE

 1. Izdelke lahko naročite na naslednje načine:
  • Vpis kataloške številke izdelka, ki je označena v katalogu, v polje iskanje. Ogledate si najdeni izdelek.
  • S pritiskom na gumb »DODAJ V KOŠARICO« izdelek položite v nakupovalno košarico
  • S tem nakup še ni končan
  • V košarici lahko spreminjate število izdelkov, ki jih želite naročite, izdelke dodajate ali brišete iz košarice, izpraznite celotno košarico in seveda nadaljujete z nakupom s pritiskom na gumb »NA BLAGAJNO«. S tem nakup še ni končan.
  • Na naslednji strani izberete na kateri naslov želite prejeti vaše naročilo. Paket lahko prejmete tudi na drugi naslov od tistega kjer živite in kamor prejemate kataloge
  • Spodaj še izberete želen način dostave in način plačila, ki Vam najbolj ugaja in nadaljujte nakup s pritiskom na gumb »NAPREJ«. S tem nakup še ni končan.
  • V zadnjem koraku, »POTRDITEV«, še enkrat preverite pravilnost vaših osebnih podatkov, izbranih izdelkov in načinov plačila ter dostave.
  • Sedaj lahko vpišete tudi kakšno opombo oziroma pomemben podatek za dostavo in naročilo.
  • S pritiskom na gumb »NAKUP« potrdite podatke in naročilo bo posredovano v naš zbirni center za naročila.
  • HVALA ZA VAŠ NAKUP! Nakup je zaključen. V primeru, da se ta stran ne pojavi, naročilo ni bilo pravilno oddano.
  • V primeru, da ste vpisali vaš elektronski poštni naslov, Vam bomo poslali potrdilo o naročilu po elektronski poti.
  • Spremembe in popravke naročila ali naslova ter plačila lahko sporočite na info@trgovina-conrad.si ali na telefonsko številko 01 541 50 25.


VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Vezave d.o.o. – PE trgovina Conrad, Latinski trg 6, 1000 Ljubljana posluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (Ur.l. št. 14/2003) in v skladu z Obligacijskim zakonikom (Ur. l. št. 83/2001) dne 27.6.2003. Kupec dovoli prodajalcu obdelavo osebnih podatkov za statistične namene in za pošiljanje reklamnih sporočil ter prodajnih katalogov.
Povezavam v e-novicah so dodane oznake, ki omogočajo spremljanje vaših odzivov na posamezne vsebine e-novic. Zbrane podatke lahko uporabimo za pripravo osebno prilagojenih vsebin e-novic ter izvajanje statističnih analiz.VELJAVNOST POGOJEV

Ti pogoji veljajo od dne njihovega sprejema. Splošni pogoji poslovanja so natisnjeni objavljeni na elektronskem naslovu prodajalca. www.trgovina-conrad.si / www.ces.si.
Ljubljana, 04.07.2013PIŠKOTKI NA NAŠI SPLETNI STRANI:

Uporabljamo piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so uporabniki obveščeni ob prvem obisku spletnih strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo uporabnika za njegovo privolitev. Uporabnik lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani.
Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Veljavnost piškotkov je lahko kratkotrajna ali dolgotrajna, po poteku veljavnosti brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletnih strani ne bodo delovale pravilno.

Sejni piškotek

Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbišre, ko uporabnik odide s spletne strani.

Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev

Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

Piškotki Google maps

Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev na vdelanih zemljevidih.

Piškotki Google Analytics - __utma __utmb __utmc __utmv __utmz

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani Cookie statement. Če želite blokirati Google Analytics, to lahko storite na tej spletni strani.

Kako upravljati s piškotki?

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale.

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

 • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske
 • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave
 • na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene
 • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi
 • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani
 • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, ...)

V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku.

Piškotke uporabljamo, da bi olajšali uporabo svojega spletnega mesta in vam lahko ponujali najboljše mogoče storitve. Piškotki so za delovanje našega spletnega mesta nepogrešljivi, zato vam priporočamo, da jih omogočite in tako zagotovite učinkovito uporabo spletnega mesta. Če piškotke onemogočite, nekateri deli spletnega mesta ne bodo delovali. Če pa kljub temu želite onemogočiti ali blokirati piškotke s tega spletnega mesta, lahko to storite z nastavitvami na naši spletni strani in v brskalniku.

Upravljanje nastavitev piškotkov v brskalniku:

Večina internetnih brskalnikov piškotke sprejme samodejno, vendar lahko nastavitve brskalnika spremenite tako, da bodo piškotki izbrisani, ali pa preprečite samodejno sprejemanje. Če nočete, da v vaš računalnik shranjujemo piškotke, spremenite nastavitve glede na spodnja navodila za ustrezen brskalnik.
Opomba: če zamenjate napravo, spremenite račun na napravi ali uporabite drug brskalnik, boste morali nastavitve zanje določiti ločeno. Nastavitve, ki jih izberete danes, bodo veljale samo za napravo in brskalnik, ki ju uporabljate zdaj.
V brskalniku so vam na voljo tudi nastavitve za brisanje piškotkov v predpomnilniku vašega brskalnika. Vendar boste morali po brisanju predpomnilnika ob ponovnem obisku našega spletnega mesta znova uveljaviti vse nastavitve, ki ste jih izbrali za piškotke.

Za brskalnika Microsoft Internet Explorer 8.0,9.0 in 10

Odprite meni "Orodja" (ali ikono zobnika v brskalniku Internet Explorer 9.0) in izberite možnost "Internetne možnosti". Kliknite zavihek "Zasebnost". Premaknite drsnik, da izberete prednostne nastavitve. Za natančnejšo nastavitev piškotkov kliknite "Napredno", potrdite gumb "Preglasi samodejno obravnavo piškotkov" in prilagodite nastavitve svojim potrebam. več

Za brskalnik Microsoft Internet Explorer 7.0

Izberite meni "Orodja" in nato "Internetne možnosti". Kliknite zavihek "Zasebnost". Premaknite drsnik, da izberete prednostne nastavitve. Privzeta nastavitev je "srednje" in v meniju lahko izberete nivo "filtriranj" na osnovi (a) vira piškotka in (b) pravilnika o varovanju zasebnosti vira. Za natančnejšo nastavitev piškotkov kliknite "Napredno". več

Za brskalnik Mozilla Firefox 13.0.1

Izberite meni "Orodja" in nato "Možnosti". Kliknite ikono "Zasebnost". V razdelku "Zgodovina" izberite možnost "Uporablja posebne nastavitve za zgodovino" in nato izberite nastavitve za piškotke. več

Google Chrome 21

Kliknite ikono izvijača na orodni vrstici brskalnika. Izberite "Nastavitve". Kliknite "Pokaži dodatne nastavitve" na spodnjem delu strani. V razdelku "Zasebnost" kliknite gumb "Nastavitve vsebine ...". V razdelku Piškotki izberite želene nastavitve. več

Safari 5.1 (OS X Lion)

Izberite možnost "Safari" in nato "Nastavitve". Kliknite menijsko možnost "Zasebnost" in izberite želene nastavitve.

Safari 5.1 (Windows)

V orodni vrstici brskalnika izberite ikono zobnika in nato "Nastavitve". Kliknite menijsko možnost "Zasebnost" in izberite želene nastavitve. več

OPERA - spletna stran v angleščini

Naša stran za polno delovanje na vašo napravo naloži spodnje piškotke:

 • __utma - Google Analytics statistika obiska spletne strani - Ločevanje obiskovalca in seje - veljavnost 2 leti
 • __utmb - Google Analytics statistika obiska spletne strani - Prepoznavanje novega obiskovalca/seje - veljavnost 30 minut po koncu seje
 • __utmc - Google Analytics statistika obiska spletne strani - Ali je trenutnemu obiskovalcu potekla veljavnost seje - veljavnost do konca seje
 • __utmv - Google Analytics statistika obiska spletne strani - Shrani podatke, ki so bili poslani na Google Analytics - veljavnost 2 leti
 • __utmz - Google Analytics statistika obiska spletne strani - Shrani identifikator marketniške akcije ali posrednika preko katerega je obiskovalec vstopil v trgovino - veljavnost 6 mesecev
 • cc_analytics - Cookie Consent, piškotek za nastavitev vaše izbire o piškotkih za analitiko na naši spletni strani - veljavnost 1 leto
 • cc_necessary - Cookie Consent, piškotek za nastavitev vaše izbire o nujno potrebnih piškotkih za delovanje naše spletni strani - veljavnost 1 leto
 • cc_social - Socialna omrežja - Zapomni si nastavitev soglasja za uporabo socialnih vtičnikov - veljavnost 1 letoPRITOŽBE IN SPORI

Vezave d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov.
Vezave d.o.o. se trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.

V primeru težav se lahko kupec poveže s prodajalcem Vezave d.o.o. preko telefonske številke 01 541 50 25 ali preko elektronske pošte na info@trgovina-conrad.si.
Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Vezave d.o.o. se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmerje med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroški, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si Vezave d.o.o. po svojih najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno.IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Skladno z zakonskimi normativi Vezave d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Vezave d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom tukaj.
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.