Pokličite : 01 541 50 25
Košarica 0

V košarici nimate nobenega izdelka.

GPS sledilna naprava Tractive, za živali, osebe, kolesa, motorje Zoom

GPS sledilna naprava Tractive, za živali, osebe, kolesa, motorje

Kat.št.: 1377101

Prvotno namanjena za sledenje domačih živali, vendar na splošno uporabna sledilna naprava. Za osebe, za kolesa, motorje, vozila, nastavitev opozorila ko se žival, oseba, predmes oddalji iz določernega območja.

Za delovanje ne potrebujete SIM kartice, osnovna naročnina za delovanje v Sloveniji je 3,75 mesečno, naročnina za delovenja v več kot 80tih državah sveta pa slabih 5€ mesečno


Dobavljivost: iz zaloge
Zaloga v trgovini: 2

39,95 €
Opis izdelka

  Podrobnosti

  GPS sledilna naprava za živali Tractive

  Značilnosti

  • Omogoča natančno določanje položaja vašega hišnega ljubljenčka
  • Funkcija LIVE Tracking (sledenje v dejanskem času)
  • Obvestilo na pametnem telefonu, takoj ko žival zapusti domačo cono
  • Vgrajena lučka
  • Lahka kot pero – samo 35 g (za živali s težo od 4,5 kg naprej)
  • 100 % vodotesna
  • S polnilnikom in sponkami za pritrditev

  Opis izdelka


  GPS-naprava Tractive – GPS-sledenje v dejanskem času
  Za človekove najboljše prijatelje

  Kako deluje GPS-naprava Tractive?
  GPS-naprava za živali Tractive® vam je v pomoč pri lociranju vašega psa, mačke ali drugih hišnih ljubljenčkov kadarkoli želite. GPS-lokator Tractive® deluje v kombinaciji z brezplačno aplikacijo Tractive GPS na vašem pametnem telefonu ali z aplikacijo v spletnem brskalniku.
  - GPS-naprava Tractive®
  GPS-naprava za živali Tractive® omogoča, da locirate svojega hišnega ljubljenčka – in to celo v dejanskem času!

  - Prenos aplikacije Tractive® GPS s spleta
  Aplikacija Tractive® GPS prikazuje lokacijo vaše živali do metra natančno na interaktivnem zemljevidu.

  - Iskanje živali
  Ko želite poiskati svojo žival, lahko s pomočjo funkcije LIVE Tracking prikličete najaktualnejši položaj svoje živali.

  GPS-lociranje živali Tractive®
  Trenutni položaj svoje živali lahko prikličete prek spletnega brskalnika na računalniku z internetnim dostopom ali pa uporabite brezplačno aplikacijo Tractive® GPS za pametne telefone.

  - Funkcija LIVE Tracking
  Ali bi radi vedeli, kje se vaš hišni ljubljenček nahaja in želite slediti njegovim premikom v dejanskem času? S funkcijo LIVE Tracking lahko opazujete svojo žival na interaktivnem zemljevidu in jo hitro spet najdete.

  - Virtualna ograja
  Poleg tega lahko za svojega hišnega ljubljenčka določite varnostno cono oz. virtualno ograjo. Ko vaša žival zapusti to cono, nemudoma prejmete obvestilo na svojem pametnem telefonu.

  - Pot v zadnjih 24 urah
  Z aplikacijo Tractive® GPS lahko sledite poti, ki jo je žival opravila v zadnjih 24 urah. Ali vas je vedno zanimalo, kje se vaš hišni ljubljenček potepa? Potem je to najpomembnejša funkcija za vas!

  - Prikaz stanja baterije
  Aplikacija Tractive® GPS vedno prikazuje trenutno stanje akumulatorske baterije v vašem GPS-lokatorju Tractive® in vas opomni, ko je čas, da ponovno napolnite napravo.

  Značilnosti
  GPS-naprava Tractive® ne beleži samo informacij o lokaciji vaše živali, temveč ima tudi druge odlične lastnosti.

  - Lahka in majhna
  GPS-naprava Tractive® je težka samo 35 gramov in velika 15 x 51 x 41 mm. (Priporočljiva je za živali s težo od 4,5 kg naprej.)

  - Brezžična sinhronizacija
  GPS-naprava za živali Tractive® komunicira z aplikacijo Tractive prek omrežja mobilne telefonije. Položaj svoje živali lahko tako prikličete s poljubnega pametnega telefona oz. aplikacije v spletnem brskalniku.

  - Vgrajena lučka
  Vgrajena lučka vam je v pomoč pri iskanju vaše živali tudi v temi.

  100 % vodotesna
  Ali vaš hišni ljubljenček rad plava? To ni noben problem! GPS-naprava Tractive® je 100 % vodotesna. Torej sedaj več ne bo ovir za izlet v hladno mokroto.

  Aplikacija Tractive GPS
  Brezplačna aplikacija Tractive GPS za iPhone in naprave z Android omogoča, da položaj svoje živali vidite na interaktivnem zemljevidu.
  Popolnoma enostavno lahko preklapljate med standardnim, hibridnim in satelitskim pogledom.

  Ali imate več živali? To ni noben problem! V aplikaciji lahko dodatne neomejeno število živali z GPS sledilnimi napravami.

  Če želite vedeti, kje se vaša žival potepa, aplikacija Tractive GPS nudi funkcijo poti v 24 urah. Preprosto pritisnite tipko za 24 ur v aplikaciji in že lahko na podlagi prikazane poti vidite, kje se je vaša žival ves dan potepala!

  Mesečna naročnina že od 3,75 EUR
  Tractive deluje v kombinaciji z GPS-sistemom in komunicira prek omrežja mobilne telefonije, ki omogoča 24-urni nadzor vaše živali. Ker pri komunikaciji nastajajo stroški, je s tem povezana nizka mesečna naročnina. Pri tem ne gre za značilno naročnino, kot jo poznamo pri mobilni telefonih. Naročnino lahko kadarkoli prekinete in jo ponovno sklenete – in to brez stroškov aktivacije ali drugih dodatnih stroškov. Tractive nudi dve različici naročnine. Dobra novica je, da torej ne potrebujete SIM-kartice, prav tako vam ni treba skleniti pogodbe z mobilnim operaterjem. Vgrajen čip v napravi Tractive deluje v kombinaciji z na stotine mobilnih operaterjev in vedno poišče najboljše razpoložljivo omrežje. Potem ko prejmete napravo, jo lahko aktivirate in seveda šele takrat plačate naročnino. Naročnino lahko kadarkoli prekinete. Brez minimalnega trajanja pogodbe. Brez odpovednega roka.

  Kje deluje GPS-naprava Tractive?
  GPS-naprava Tractive deluje v več kot 80 državah z vsega sveta!
  Naprava Tractive za komunikacijo z aplikacijo Tractive GPS uporablja omrežje mobilne telefonije. Pri tem sodeluje s številnimi mobilnimi operaterji v podprtih državah. V odvisnosti od pokritosti omrežja lahko v regijah z nizko omrežno gostoto prihaja do težav v komunikaciji. Naprava Tractive načeloma deluje povsod tam, kjer je na voljo signal za mobilno telefonijo.

  Dobava vključuje

  • GPS sledilna naprava Tractive
  • 2 sponki
  • USB-kabel
  • Napajalnik
  • Navodila.

  Dodatne informacije

  GPS sledilna naprava Tractive deluje v naslednjih državah: Albanija, Argentina, Armenija, Avstralija, Avstrija, Azerbajdžan, Belgija, Belorusija, Bosna in Hercegovina, Brazilija, Britanski Deviški otoki, Bolgarija, Ciper, Češka, Čile, Dominikanska republika, Danska, Egipt, Ekvador, El Salvador, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Gruzija, Gvatemala, Hongkong, Hrvaška, Indija, Indonezija, Irska, Islandija, Italija, Izrael, Kambodža, Kanada, Katar, Kitajska, Kolumbija, Kongo, Kostarika, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malezija, Malta, Makedonija, Mehika, Moldavija, Črna gora, Nemčija, Nikaragva, Nizozemska, Nigerija, Norveška, Nova Zelandija, Panama, Paragvaj, Peru, Poljska, Portugalska, Puerto Rico, Republika Južna Afrika, Romunija, Rusija, Sejšeli, Singapur, Slovaška, Slovenija, Srbija, Švedska, Španija, Šrilanka, Švica, Tadžikistan, Tajska, Turčija, Ukrajina, Velika Britanija, Združeni arabski emirati in Združene države Amerike.

  Podprte naprave:
  iPhone: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6+
  Android: pametni telefoni z Android od različice 4.1 naprej
  Windows Phone: od Windows 8.1 naprej
  Deluje tudi brez pametnega telefona v obstoječih brskalnikih.

  Tehnični podatki

  BarvaBela
  Električno napajanjeLi-Ion akumulator
  Mera, globina15 mm
  Mera, višina41 mm
  Mera, širina51 mm
  Obratovalni čas akumulatorja (maks.)120 h
  Teža35 g
  Vrsta GPS-aGPS sledilna naprava
  Značilnosti GPS-aZaščiteno ohišje pred škropljenjem

  Navodila

  Navodila za uporabo
  TRACTIVE G cs hu hr pl sk ro ru bg el no Ver. 1
  TRACTIVE G de en fr nl es it fi sv da pt Ver. 1
  CE potrdilo (Declaration of conformity)
  TRACTIVE GPS PET TRACKER WS Ver. 1
  Informacije
  TRACTIVE GPS PET TRACK de en fr es it pt Ver. 1
CMS Tab